Yhteystiedot

Asumme Häijää/Sastamala

Parhaiten minut tavoittaa
vaahtopallon@gmail.com

Kasvatussuunnitelma

  Olen Suomen siiliyhdistys Ry.n hyväksymä kasvattaja ja noudatan sen kasvattajasääntöjä. Kasvatan siilijä nimellä SY Vaahtopallon.

 

En käytä sukusiitosta ja minulle on hyvin tärkeää siilien hyvinvointi. Kasvatuksessa käytän terveitä, hyvinvoivia ja taustoilataan tunnettuja siilejä.

 

Siileillä on oltava riittävästi tilaa ja oikea ruokavalio. Meillä siilit tottuvat pienestä pitän monipuoliseen ruokavalioon joka koostuu pääasiassa hyönteisistä ja muista laadukkaista raaka-aineista. Pidän hyvin tärkeänä että siiliä suunniteltaessa perehdytään sen tarpeisiin ja ruokavalioon.

Poikaset tottuvat käsittelyyn 2-viikkoisesta eteenpäin ja niitä käsitellään päivittäin jotta niistä tulisi kilttejä ja sosijaalisia sylisiilejä, totutan ne myös tavanomaisiin askareisiin kuten. pesu, kynsien leikkuu ym. Meillä on myös muita eläimiä joihin pikkuiset tottuvat alusta alkaen. Niillä on riittävät tilat juoksenteluun ja paljon virikkeitä.

 

Jokainen poikanen on yksilö ja sen tarpeet otetaan huomioon.

Varmistan pikkuisten pääsyn asiantunteviin koteihin, joissa on perehdytty siilien tarpeisiin etukäteen. Uuden omistajan on oltava täysi ikäinen tai vanhempien on oltava mukana uuden tulokkaan hankinnassa. Perheessä aikuinen on aina vastuussa lemmikeistä!

Minuun voi ottaa aina yhteyttä jos piikikkään kanssa tulee ongelmia, tai jos jostain syystä uudet omistajat joutuvat siilistä luopumaan, autan uuden kodin löytämisessä!