Yhteystiedot

Asumme Häijää/Sastamala

Parhaiten minut tavoittaa
vaahtopallon@gmail.com

SY Piikkipallon Belladonna

SY0705-061N

mamma.jpg

Sissi on meidän ensimmäinen siilimme. Hurmaava luonteinen ja hyvin seurallinen. Sissi on kulkenut monet reissut mukanamme siili näyttelyissä ja on ihanne siili esitellä säyseä ja rauhallinen. Kotona se on utelias ja vilkas tykkää juoksennella lattialla ja tutkailla paikkoja. Sissi on ollut mahtava äiti ja nyt viimeisimmän poikueen (2010) jälkeen se jääkin koti rouvaksi nauttimaan eläkepäivistä, täydessä 5 tähden hotellissa..


Sissi sukupuu.

 

SY Kumpulan Diego

SY0712-167U

diego_32.jpgSissin saavuttua tiesimme että siilit ovat meidän juttu. Ei mennyt kauvaakaan kun rupesimme suunnittelemaan toista siiliä. Sissi oli ollut Kumpulassa treffeillä ja sinne oli syntynyt pikkuisia taateleita. Poikasten ollessa 3-viikkoisia kävimme katsomassa josko sieltä löytyisi meille oma herra taloon. Diego haukkasi sydämmemme kirjaimellisessi, se ihastui farkkuihini ja mussutti niitä ja vaahtisteli ja mussutti lisää. Diego on luonteeltaan hiukan sähäkkä mutta kuitenkin kiltti siili. muut siilit pistävät pojan pään aivan sekaisin, oli se tyttö tai poika. On se juossut toisen uroksen perässä syliin laulellen ja esittelyssä tyttö on sekoittanut sen pään niin ettei pöksyissä olisi pysynyt jos sellaiset olisi ollut.

 

SY Vaahtopallon Saana

SY1003-032N

Saana3.jpgSaana on meidän oma kasvattimme. Todella ihana luonteinen nuorineiti. Sillä on kaunis tumma maski. Tyttö ei ujostele vieraitakaan ihmisiä vaan näyttää heti ihanan löllykkä luonteensa. Saana jäi meille keväällä 2010 tehdystä poikueesta jatkamaan Vaahtopallojen sukua. Isukki on Kaunis Saksantuonti lumi herra Juma.

 

 

Saanan sukupuu.