Yhteystiedot

Asumme Häijää/Sastamala

Parhaiten minut tavoittaa
vaahtopallon@gmail.com

Muut otukset

Mysmarin Sademies "Soki"

soki.jpgSoki on 2001 syntynyt Suomenlapinkoira. Sain sen ala-asteella ja siitä asti mies on kulkenut rinnallani uskollisesti! Meillä on aina ollut koiria ja en osaisi elää ilman niitä. Soki on rauhallinen veikko, onhan sillä ikääkin jo 12-vuotta. Soki rakastaa luontoa niinkuin minäkin käymme usein vaeltelemassa metsissä. Mieheni harrastaa autojen laittoa ja siinäkin Soki on innolla mukana, katselee vierestä kun pojat värkkäävät ja touhuavat.

Vili

Miina

Rotat

Ikuisesti muistoissa <3

Paaris Ger "Murski" 1992-2011

murre.jpgMurski on 1992 syntynyt pv-ruuna. Jos hevosen voi ostaa vahingossa niin tämän ostin. Tunsin Ukon omistaja jo ennestään ja tallin omistajan missä Murre oli. Olin pidempään jo etsinyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti hevosta. Syksyllä/talvella 2008 tallin omistaja kysyi ostaisinko sen. Murre oli tässä vaiheessa todella huonossa kunnossa. Omistajalta oli kiinnostus loppunut ja Ukko oli saanut selvitä milteimpä omillaan. Se oli todella laiha, apaattinen ja koko hevonen oli täynnä mätäpaiseita, kaikki perus asiat oli hoitamatta, madotus, kengitys, hampaiden raspaus ym.
Siitä alkoi yhteinen taipaleemme. Iho parani yllättävän hyvin ja mielikin parani kun sen kanssa ruvettiin touhuamaan ja sai hoitoa. Pyöreää pulla ponia en ole siitä vielä saanut ja tuskin saankaan, kun suolisto on ottanut itseensä sen verran. Mutta kuitenkaan kylkiluita ei enään pysty laskemaan.

Murski on pirteä papparainen, jota ei aina uskoisi parikymppiseksi. Se on julmetun fiksu, vällillä tuntuu että iso hevonen on omistettu ponin aivoilla. Kuitenkin omien oma laatuisten tapojensa takana sykkii suuri ja lämmin sydän. Murski viettää rauhallista eläkelläis elämää maastoillen, syöden ja kaveria kiusaten.

Hoti 1996-2012

Mini 2008-2010